Missa inte chansen att se Åsa Konradsson- Geukens föreläsning Min Bror och Jag

Åsa Konradsson-Geuken Schizofreniförbundets från Schizofreniförbundets styrelse kommer att hålla sin föreläsning Min Bror och Jag på Stadsbiblioteket i Uppsala. Missa inte chansen att se den.

“Åsa Konradsson-Geuken har funnit sitt kall i livet sedan hennes bror insjuknade i schizofreni. Hon bedriver idag forskning vid Uppsala universitet inom fältet för schizofreni och har stor nytta av erfarenheterna med sin bror. Föreläsningen kommer innehålla fakta om schizofreni, livskvalitet och behandling. Åsa kommer också att berätta om hur det var att växa upp med schizofreni i familjen och hur detta har påverkat henne.

Föreläsare: Åsa Konradsson-Geuken, docent och universitetslektor vid Institutionen för farmaceutisk biovetenskap vid Uppsala universitet.

Plats: Mallas sal, Stadsbiblioteket i Uppsala.

Samarrangörer: Folkuniversitetet, Föreningen Vetenskap och Folkbildning och Stadsbiblioteket i Uppsala.

Föreläsningen sänds även digitalt via Vetenskap och Folkbildnings Youtube-kanal. Efter livesändningen kommer en inspelad version av föreläsningen, under en tid, att finnas tillgänglig via samma Youtube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCdymKZs2Xklx1OF2xteqowQ

Kostnadsfritt och öppet för alla!”

 

Klicka på länken nedan för mer information samt anmälan

https://www.facebook.com/events/2990702344535862/?ref=newsfeed

Inlagd i kategori: